Redovisning, skattetjänster, rådgivning

Vi utför alla våra tjänster med kunden i fokus och med högsta kvalité.

Vi är lyhörda och anpassar våra tjänster så att ni som kund får ut den information ni behöver för att kunna fatta hållbara och strategiska beslut för er verksamhet.

Redovisning

Vi sköter om er redovisning oavsett om det är en enskild firma, handelsbolag eller aktiebolag. Ni väljer själv vilken omfattning ni önskar från oss, från hjälp med enstaka uppgifter som en preliminärdeklaration till att ta hand om allt rörande redovisning och bokslut för ert företag. Vi upprättar och lämnar även in era arbetsgivar-, moms-, och punktskattedeklarationer. Om ni så önskar är vi också er kontaktperson gentemot era revisorer när det är dags för bokslut.

Skatt- och deklaration

När bokslutet är klart upprättar vi också ert företags inkomstdeklaration. Vi jobbar självklart med alla bolagsformer även här och deklarera på både INK1, med bilagorna NE och N3A samt INK2. Då vi är deklarationsombud för våra kunder lämnar vi in er inkomstdeklaration digitalt, vilket minimerar risk för förseningar och att deklarationer försvinner på posten.

Finansiell rådgivning

Vi hjälper er med finansiell rådgivning inom ett flertal områden. Från att tillsammans diskutera dispositioner i ett bokslut till kostnadskalkyler och likviditets- och resultatbudgetar. I det fall ni sköter er redovisning på egen hand så erbjuder vi även en finansiell analys och kvalitetssäkring av er redovisning och deklaration. En komplett rapport med avvikelser och förbättringsförslag levereras efter analysen.

Kostnadsfri beräkning

Begär en offert